182
Ethän odota vuoroasi - nyt on Sinun aikasi!

Syvemmälle itseen -valmennus

Yksilövalmennus on henkilökohtaista joko kasvokkaista tai etäyhteyksillä tapahtuvaa eri elämän osa-alueisiin liittyvää ratkaisujen etsimistä, ajatusmallien ja haitallisten uskomusten muokkaamista.

Teemoina arvot, itsetunto, kiintymyssuhde, vahvuudet, vuorovaikutus, tunteet, tarpeet, ihmissuhteet, omannäköisen työ tai opiskelupaikan löytäminen, ajanhallinta tai jokin muu henkilökohtainen asia.

Valmentajana en anna valmiita vastauksia, vaan autan Sinua oivaltamaan mikä on tilanteeseesi paras ratkaisu. Käytän apuna erilaisia menetelmiä, harjoituksia ja tehtäviä.

Koska olemme jatkuvasti prosessissa, suosittelen valmennusta myös neljän kerran pakettina. Ensimäinen kerta on kartoitus, jonka jälkeen pääsemme yhdessä pureutumaan sinun toiveista käsin akuuteimpiin muutostarpeisiin tai haasteisiin.

Mikäli kiinnostuit, niin verkkokaupasta voit käydä suoraan ostamassa oman 4h valmennuspaketin. Lisätietoja osoitteesta annushemeikka@gmail.com

Yhdestäkin valmennukerrasta on hyötyä! Siksi voit ottaa vain yksittäisen valmennuksen niin halutessasi. 

Nyt on Sinun aikasi!

Kuinka helposti sivuutamme omat tarpeemme, toiveemme ja tunteemme, sillä niiden kohtaamiseen ei ole aikaa tai uskallusta. Olen Sinua varten ja yhdessä itsensä tutkiskelu ei ole niin pelottavaa tai vaikeaa. 

Ratkaisukeskeistä valmennusta yksilön syvälliseen tutkiskeluun.

Toimitko jatkuvasti autopilotilla?

Autopilotointi arjessa on energiaamme ja voimavaroja säästävä keino, jota ilman me emme pärjäisi. Toisaalta senkin asetukset tulee tarkistaa aika-ajoin. Milloin viimeksi olet tarkistanut, minkälaisia kaavoja toistat elämässäsi? Onko ne hyödyllisiä? Tulisiko niitä päivittää?

Oletko sitoutunut kohtaamaan tunteitasi, ajatuksiasi?

Elämä on matka, johon kuuluu erilaisia vaiheita ja prosesseja. Ne muovaavat meitä jatkuvasti. Toisinaan eivät kuitenkaan haluttuun suuntaan. Suunnanmuutokseen tarvitaan rohkeutta kohdata itsensä sellaisenaan. Hyväksyä se, mikä vaatii hyväksyntää ja tehdä tietoisia valintoja, jotka vievät haluttuun suuntaan. 

"Rohkaisen sinua matkallasi eteenpäin!"
Annu

Tarvitsetko sinä matkallesi tukea?