fbpx

Syvemmälle itseen palvelukokonaisuus

Itsetuntemusryhmä, terapia ja työnohjaus

Ethän odota vuoroasi – nyt on sinun aikasi!

”On rohkeutta olla oma itsensä"

Terapia

Terapiaan voit tulla monenlaisten elämän haasteiden kanssa, olivatpa ne isoja tai pieniä. Itsetuntemus on mielenkiintoinen matka, jonka vain sinä voit tehdä. Matkalle tarvitaan kanssakulkijoita ja minä voin olla sinulle sellainen. Olen lempeän jämäkkä, turvallisen läsnäoleva ja hienotunteisen rohkea. 

Teemoina voi olla arvot, itsetunto, kiintymyssuhde, vahvuudet, vuorovaikutus, tunteet, tarpeet, ihmissuhteet, omannäköisen työ tai opiskelupaikan löytäminen, ajanhallinta tai jokin muu henkilökohtainen asia.

Läheisesti minulle tuttuja teemoja ovat narsismi, masennus, uupumus, riippuvuudet, erityisherkkyys, elämyshakuisuus, perheväkivalta, kehityksellinen trauma ja ylisukupolvisuus. Ihmisyydessä minua kiehtoo vuorovaikutus, yhteys, arvot, tarpeet, rajat, tunteet ja kehollisuus.
Terapia on aina myös ihmissuhde ja sen vuoksi on erittäin tärkeää, että terapeutti tuntuu itselle sopivalta. Sen vuoksi haluan tarjota maksuttoman ensikäynnin. Tutustumiskäynnillä voidaan tunnustella olenko oikea terapeutti juuri Sinulle. Käynnillä kerron tarkemmin, minkälaista työskentelyä terapia pitää sisällään.
 

Terapeuttina kohtaan Sinut ihmisenä, ilman ammattiroolia. Vastaanotolleni et myöskään tarvitse lähetettä.

Vastaanottomaksut eivät kuulu Kela:n korvattavien palveluiden piiriin. Halutessasi voit tiedustella maksusitoumusta oman kaupungin kautta. Vastaanottokäynneiltä ei jää merkintöjä asiakastietojärjestelmiin. 

Terapia voidaan toteuttaa sekä vastaanotollani Jyväskylässä (myöhemmin myös Tampere ja Helsinki) sekä etäyhteyksin ympäri Suomen.


Haen juuri nyt terapia harjoitusasiakkaita, vielä muutamalle on mahdollista aloittaa pidempi prosessi elokuusta alkaen. 

Koulutukseni: Ihminen tavattavissa terapeutti 2025 ja Sosionomi 2011

Alla olevat opiskelija hinnat ovat voimassa vuoden 2024 loppuun saakka.

Hinnasto:

Yksittäisen terapiakäynnin hinta 60€/ käynti.

Mikäli sitoudut vähintään 10krt prosessiin, hinta 50€/käynti 

Voit varata ilmaisen tutustumis-/kartoituspuhelun alla olevan linkin kautta.

”On rohkeutta olla oma itsensä"

Työnohjaus

Työnohjausprosessi antaa mahdollisuuden oppia itsestään ja kasvaa ammatillisesti. Työnohjauksessa tarkastellaan, jäsennetään ja pohditaan eri näkökulmista työhön, työyhteisöön ja omaan työhön liittyviä kysymyksiä, kokemuksia ja tunteita luottamuksellisessa dialogissa.
 
Joskus voi olla tarve puhua jonkun ”ulkopuolisen” kanssa työskentelytavoista tai omasta työhyvinvoinnista. Aluksi määritellään ohjattavan omat tavoitteet ja tarpeet. Niiden ei tarvitse olla ongelmakeskeisiä ja puutteista nousevia, vaan ne voivat olla myös olemassa olevaa osaamista ja vahvuuksia kehittävää. En anna sinulle tapaamisissa suoria vastauksia, vaan erilaisten kysymysten avulla autan jäsentämään tilanteita ja oppimaan niistä sekä löytämään ratkaisuja työn sujuvoittamiseksi. 
 

Haluan tukea juuri Sinua:

– kehittymään itse ja kehittämään omaa toimintaa
– löytämään tasapainoatyönja vapaa-ajan välille
– kirkastamaan työtehtävien tärkeysjärjestystä
– pohtimaan ratkaisuja haasteisiin, olivatpa ne ihmissuhteita tai asioita
– innostamaan tiimiläisiä
– johtamaan tiimiä armollisen jämäkästi kohti tavoitteita 
– tukea ammatti-identiteetin kasvussa
Tapaamiset voivat olla n. 1kk välein. Näin ollen prosessi kestää toimintavuoden kerrallaan.
 
Hinnasto:
60min/ 85€ + alv 24%
90min/ 120€ + alv24%
Maksutapaetu -5%, mikäli maksu tapahtuu yhdessä erässä ennen työnohjauksen aloitusta:
60min x 12 ohjaustapaamista vuodessa 969€ +alv 24%
90min x12 ohjaustapaamista vuodessa on 1368€ +alv 24%

Toimitko jatkuvasti autopilotilla?

Autopilotointi arjessa on energiaamme ja voimavaroja säästävä keino, jota ilman me emme pärjäisi. Toisaalta senkin asetukset tulee tarkistaa aika-ajoin. Milloin viimeksi olet tarkistanut, minkälaisia kaavoja toistat elämässäsi? Onko ne hyödyllisiä? Tulisiko niitä päivittää?

Oletko sitoutunut kohtaamaan tunteitasi, ajatuksiasi?

Elämä on matka, johon kuuluu erilaisia vaiheita ja prosesseja. Ne muovaavat meitä jatkuvasti. Toisinaan eivät kuitenkaan haluttuun suuntaan. Suunnanmuutokseen tarvitaan rohkeutta kohdata itsensä sellaisenaan. Hyväksyä se, mikä vaatii hyväksyntää ja tehdä tietoisia valintoja, jotka vievät haluttuun suuntaan. 

Jäikö kysyttävää?

Voit laittaa viestiä Annulle tästä
Onko sinulla jotain kysyttävää valmennuksen sisällöstä? Haluatko lisätitetoa? Voit antaa myös palautetta.