Hyvinvoiva minä

Hermosto & hyvinvointi

Oletko tullut ajatelleeksi, miten sisäiset toiminta- ja reagointimallit vaikuttavat ajatteluusi, toimintaasi ja vuorovaikutukseen?

Mistä nämä sisäiset, täysin automaattiset reagointitavat ovat peräisin?

Ovatko ne pysyviä? Voinko vaikuttaa niihin?

Mielen hyvinvointi

Stressinhallinta ja laadukas uni ovat suurimpia yksittäisiä mielen hyvinvointiimme vaikuttavia tekijöitä. Tunnistatko stressiä aiheuttavat tekijät? Miten hermostosi toimii stressaavissa tilanteissa?

Sosiaalinen hyvinvointi

Ihmissuhteet ja tunteet ovat tutkimusten mukaan yksi kolmasosa hyvinvointiamme. Tunteiden vaikutus on suurin tekijä, johon voimme itse vaikuttaa.

Onko sinun vaikea luoda yhteyttä toisiin? Koetko ulkopuolisuuden tunnetta? 

Hyvinvointimme koostuu psyykkisestä, fyysisestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista. Nämä kaikki osa-alueet kun ovat tasapainossa, niin voimme hyvin.

Hyvinvointivalmennuksessa keskitymme tiedostamattomiin reagointitapoihin ja hermoston toimintaan sekä sen säätelyyn. Tämän työskentelyn avulla saat vapautettua paljon potentiaaliasi tärkeimpiin asioihin, kuin tilanteista selviytymiseen.

Valmennukseen sisältyy lähtötilanteen kartoitus ja asetetaan tavoitteita ja oivallutan sinua löytämään keinot päästä niihin.

Mikäli olet kiinnostunut ostamaan neljän kerran hyvinvointitapaamisen paketin, niin sen löydät verkkokaupasta. Lisätietoja osoitteesta annushemeikka@gmail.com

Hyvinvoiva minä -valmennus

Koska olemme jatkuvasti prosessissa, tarjoan valmennusta neljän kerran pakettina. Voit itse varata ajat varauskalenteristani sinulle sopivaan tahtiin. Keskimäärin valmennukset ovat 2-4-viikon välein. Tällöin prosessista saa parhaan hyödyn, kun välillä jalkauttaa uusia oivalluksia ja opittuja asioita arkeen.

Mitä valmennus sisältää?

Alkutilanteen kartoituksen ja omien oivallusten löytäminen valmentajan ohjaamassa prosessissa dialogin sekä erilaisten käytännöllisten tehtävien avulla.

Valmennuksen päätyttyä sinulla on tehtävien ja keskusteluiden pohjalta juuri sinun hyvinvointiasi edistävät asiat tiedossa ja toimintasuunnitelma niiden jalkauttamiseksi osaksi arkeasi.

KENELLE VALMENNUS ON?

Valmennus sopii henkilöille, jotka ovat valmiita pohtimaan syvällisemmin ajatus- ja tunnepuolen asioita, jotka ovat aiemmin estäneet oman hyvinvoinnin edistämistä. 

Sinulle, joka haluat muutosta hyvinvointiisi:

– haluat tutustua hermostosi toimintaan

– tarvitset kokonaisvaltaisen psykofyysisen lähestymistavan haasteisiin

– stressittömämpään arkeen ylipäätään

MIKÄ TEKEE TÄSTÄ ERILAISEN?

Ratkaisukeskeinen valmennus ei ole valmiiden vastausten ja ratkaisujen antamista, vaan oikeat ratkaisut jokaiseen haasteeseen on jo sinulla. Niiden löytämiseksi tulee pysähtyä itsensä, ajatustensa ja tunteden äärelle turvallisessa ympäristössä. 

Valmentaja ohjaa prosessia ja auttaa juurruttamaan arkeen kehollisia harjoituksia.

Voit laittaa viestiä valmentajalle tästä
Onko sinulla jotain kysyttävää? Haluatko lisätitetoa? Voit antaa myös palautetta.

Tule mukaan hyvinvoivien joukkoon!

Tee hyvä valinta ja panosta hyvinvointiisi!

"Annu on valmentajana suora, muttei tahditon. Päämäärätietoinen, muttei kylmä. Hän asettaa valmennettavalle välimaaleja ja tavoitteita, joiden saavuttaminen rakentaa ihmisen kokonaiskuvaa ja ymmärrystä itsestään."
"Nyt kun vertaa millainen olo oli valmennuksen alussa ja nyt lopussa, niin ero on kuin yöllä ja päivällä. Valmennuksesta saa todella hyviä työkaluja käsittelemään vaikeita tunteita, ja muita asioita. Täytyy silti muistaa, että työ täytyy tehdä itse, mutta työtaakka helpottuu valmennuksen avulla."
"On ollut todella tarpeellinen valmennus. Sain paljon hyviä oivalluksia elämiseen ja olemiseen. Sain ehkä jopa enemmän kuin odotin."
Previous
Next